Bige Önal Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Bige Önal kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bige Önal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Bige Önal kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Bige Önal kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bige Önal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Bige Önal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Bige Önal kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

bige onal kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Bige Önal kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir?

 

Bige Önal kimdir, “Maral:En Güzel Hikayem” adlı dizide Alara karakterini canlandırmıştır. 1 Şubat 1990 doğumlu olan 31 yaşındaki genç oyuncu İstanbul'da doğmuştur. Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Önal'ın kızıdır. Annesi de eski manken Mine Baysan'dır. 9 yaşındayken anne babası boşanan Önal, Özel Saint Benoît Fransız Lisesini bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinden mezun oldu. Bige Önal, 1 Şubat 1990 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Önal‘ın kızıdır. Annesi de eski manken Mine Baysan‘dır. 9 yaşında iken anne babası boşanmıştır. Özel St Benoit lisesini bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinden mezun oldu. 28 Temmuz 2010 tarihinde TRT 1‘de oynamaya başlayan “Elde Var Hayat” adlı dizide Bige Önal Yeliz karakterini canlandırırken dizinin başrollerinde Emre Altuğ ve Rojda Demirer oynarken diğer rollerde ise Ahmet KuralYeşim Ceren BozoğluKerem KupacıHande Subaşı gibi oyuncular oynamıştır.

 

2014 yılında başrolünde Ayça BingölMete Horozoğluİlker Kızmaz ve Ekin Koç‘un oynadığı “Benim Adım Gültepe” adlı dizide Nazlı karakterini canlandırdı. 2015 yılında Yapımcılığını Acun Medya‘nın üstlendiği, senaristliğini de Pınar Bulut Deren‘in üstlendiği “Maral:En Güzel Hikayem” adlı dizide Hazal Kaya (Maral), Aras Bulut İynemli (Sarp), Ceyda Düvenci (Deniz), Fırat Altunmeşe (Oytun) rol alırken Bige Önal da Alara karakterini canlandırmıştır.



Etiketler: