Bige Önal Paylaştı! Aras Bulut İynemli'den Necip Memili'ye! Ateşi İlk Siz Bulsaydınız?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bige Önal, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Aras Bulut İynemli ile Necip Memili'nin keyifli anlarını takipçileriyle paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bige Önal, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Aras Bulut İynemli ile Necip Memili'nin keyifli anlarını takipçileriyle paylaştı. Son dönemde Sen Çal Kapımı isimli dizide sergilediği performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Bige Önal, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Aras Bulut İynemli ile Necip Memili'nin keyifli anlarını takipçileriyle paylaştı.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Aras Bulut İynemli ile Necip Memili'nin keyifli anlarını paylaşan Önal, bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Aras Bulut görüntülerde Necip Memili'ye "Ateşi ilk siz bulsaydınız ne yapardınız?" diye sorarken, Memili'nin verdiği tebessüm ettirdi. 

 

İşte o anlar,