Bilal Hancı'dan Aldatma Görüntüleri Ä°le Ä°lgili Yeni Açıklama!

Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı geçtiÄŸimiz günlerde boÅŸanma sürecinde olduÄŸu eÅŸi Esin Çepni'yi aldatmış bu görüntüler eÅŸi tarafından sosyal medyada ifÅŸa edilmiÅŸti. Bilal Hancı konuyla ilgili yeni açıklamalar yaparken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Fenomen Esin Çepni, YouTuber eÅŸi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığını iddia ettiÄŸi görüntüleri, "Siz de görün istiyorum" diyerek sosyal medya hesabından ifÅŸa etmiÅŸti. Bilal Hancı ise "Görüntüler anlaÅŸmalı olarak boÅŸandıktan sonraki bir tarihte çekildi" açıklamasını yapmıştı. Ä°kiliden yeni paylaşımlar geldi. Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı, geçtiÄŸimiz günlerde 'ihanet' haberleriyle gündem olmuÅŸtu. EÅŸi Bilal Hancı'nın gece kulübünde bir kadınla öpüÅŸürken çekilen görüntüsünü paylaÅŸan Esin Çepni, gözyaÅŸlarına boÄŸulmuÅŸtu. Ä°ki yıllık eÅŸinin ihanetiyle sarsıldığını belirten Çepni, Instagram hesabından yaptığı açıklamada ÅŸu ifadeleri kullanmıştı:

 

Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini de gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum. Ulu orta yapılan ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil deÄŸilim, isterseniz beni yargılayın. Gizli saklı yapmak bir yana dursun, göz göze dudak dudaÄŸa ÅŸarkılar söyleyecek kadar aÅŸağılıklarmış. Bir yanda evli bir adamın bardaki eÄŸlencesi kız diÄŸer yanda boÅŸanma süreci tamamlanmamış eÅŸim. Ben ne yapayım siz söyleyin.

 

"HAKÄ°M BOÅžANMA KARARI VERDÄ°”

 

Esin Çepni'nin bu sözlerinin ardından, Bilal Hancı'dan ilk açıklama gelmiÅŸti. "Merhabalar, yaÅŸanılan olaylardan dolayı çok üzgün olduÄŸumu belirtmek isterim. Bir süredir boÅŸanma sürecindeydik ve 19 Ekim PerÅŸembe günü anlaÅŸmalı bir ÅŸekilde davamız görüldü ve hakim boÅŸanma kararı verdi. Ancak usulen karar henüz kesinleÅŸmemiÅŸti. Paylaşılan görüntüler bu tarihten sonra bir eÄŸlence mekanında alkolün etkisiyle yapıldı. Kesinlikle bu görüntülerin bana yakışmadığını, asla yapmamam gerektiÄŸini biliyorum. Böyle çirkin bir olayla karşınıza çıkmak istemezdim" diyen fenomen isim, ÅŸöyle devam etmiÅŸti:

 

Ancak boÅŸanma sebebimiz hiçbir ÅŸekilde ihanet ya da aldatmaya dayalı deÄŸildi, evliliÄŸimiz içinde mutsuzluk vardı. Ayrılık kararımı Esin'e bildirdim, Esin de kararıma saygı duydu ve anlaÅŸmalı olarak hakim karşısına çıktık. Bugün geldiÄŸim noktada öncelikle Esin'den, Esin'in ailesinden, arkadaÅŸlarından, kendi ailem ve çevremdeki arkadaÅŸlarımdan ve siz deÄŸerli Türk halkından çok özür dilerim. YaÅŸattığım bu durumdan ötürü çok üzgün ve piÅŸmanım. Kamuoyuna duyurumdur. Saygılarımla.

 

"ASÄ°L VE GÜZEL MÜVEKKÄ°LÄ°M”

 

YaÅŸananlar gündemden düÅŸmezken, ikiliden yeni paylaşımlar peÅŸ peÅŸe geldi. Çepni, avukatının "Asil ve güzel müvekkilim" notuyla yayınladığı kareyi kendi sayfasından paylaÅŸarak; "KeÅŸke herkesin arkasında senin gibi bir kadın olsa" mesajını yazdı.

 

"TEK Ä°STEDİĞİM MUTLU OLMAK”

 

Hancı ise sosyal medya sayfasının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda, "Hayatımda hep doÄŸru bildiÄŸim ÅŸeyleri yapmaya çalıştım, kimseye yanlışım olmasın istedim. Kendi yağında kavrulan bir adam olmaya çalıştım. Gelinen noktada yaÅŸadığım ÅŸeyler eÄŸrisiyle, doÄŸrusuyla benimdi ve hepsini kabul ediyorum. Kendim dışında insanları üzdüysem, kırdıysam affola. Artık hayatım yoluna girer mi, girmez mi, eskisi gibi olur mu bilmiyorum. Tek istediÄŸim mutlu olmak, tekrardan gülmek, eÄŸlenmek. ArkadaÅŸlarımla, dostlarımla, ailemle güzel günler yaÅŸamak istiyorum" diye yazdı ve ekledi:

 

Ben yaÅŸadıklarını kafasına takmayan bir insan hiçbir zaman olmadım. Kafamın içinde susmayan, durmayan bir Bilal var; daha iyiye gitmemi engelleyen, beni köÅŸeye sıkıştırmış bir Bilal... Hayat herkese ikinci bir ÅŸans veriyorsa ben de hayattan ikinci bir ÅŸans istiyorum. Nasıl mutlu olacaksam öyle olmak istiyorum. Ne kadar zamanda olur bilmiyorum ama olsun istiyorum...