Bilal Hancı'dan Survivor Evrim'e Sert Sözler! Kadırgalı Seda Çakması Seni!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Kafalar ekibi üyesi sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Bilal Hancı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor Evrim için sert ifadeler kullanırken, Evrim için kadırgalı Seda çakması dedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Kafalar ekibi üyesi sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Bilal Hancı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor Evrim için sert ifadeler kullanırken, Evrim için kadırgalı Seda çakması dedi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Kafalar ekibi üyesi sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Bilal Hancı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor Evrim için sert ifadeler kullanırken, Evrim için kadırgalı Seda çakması dedi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor Evrim için "Evrim en fazla 2 hafta daha ordasın, kalırsan da Berkan dokunulmazlıklarda oyun aldığı için kalacaksın sen inanılmaz içten pazarlıklı bir insansın. Kadırgalı Seda Sayan çakması" ifadelerini kullanırken bu paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;