Bilal Hancı'nın Aldatma Videosunu İfşalayan Esin Çepni İçin 'Mağduru Oynuyor' Yorumu Tepki Çekti!

Geçtiğimiz gün sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda boşanma aşamasında olduğu eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığı anları ifşalayan Esin Çepni için yaptığı paylaşımda "Mağdur"u oynuyor yorumu yapan bir kullanıcı tepki çekti. 

 

Geçtiğimiz gün sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda boşanma aşamasında olduğu eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığı anları ifşalayan Esin Çepni için yaptığı paylaşımda "Mağdur"u oynuyor yorumu yapan bir kullanıcı tepki çekti. 

 

Onedio'da yer alan habere göre; Kafalar' kanalının üyesi Bilal Hancı gündemin öne çıkan ismi oldu. Esin Çepni Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığı anları ifşaladı. Bir sosyal medya kullanıcısının Bilal Hancı'yı koruyarak Esin Çepni'nin kendisini 'mağdur' gibi göstermesine yönelik yaptığı paylaşım tepkilerin odağı oldu. Birçoğumuzu 'Kafalar' grubuyla tanıdığı Bilal Hancı, fenomen eşi Esin Çepni'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Aşklarını 2021 yılının Temmuz ayında Trabzon'da nikah masasına taşıyan Bilal Hancı ve Esin Çepni evliliklerinin henüz birinci yılında üzücü bir haber vermişti. Kısa sürede evliliklerine nazar değdiği konuşulan fenomen çift Instagram hesaplarından ortak açıklamalarda bulunmuştu. Ha boşandılar ha boşanacaklar derken Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı, Instagram'dan bir video yayınlayarak Çepni olan evliliklerine yeni bir şans verdiklerini duyurmuştu:

 

'Merhaba arkadaşlar, Esin ile daha önce ayrılma kararı almıştık. Size de söylemiştik. Şimdi tekrardan Esin ile ben bir araya gelip evliliğimizi kurtarmaya, devam ettirme kararı aldık.’ Atakan Özyurt ve Fatih Yasin ile birlikte YouTube kanalından yaptığı paylaşımlarla adını duyuran Bilal Hancı ile sosyal medyada içerikler üreten Esin Çepni cephesinde yeni gelişmeler yaşandı. Evlilikleri üzerinde uzun süredir kara bulutlar dolaştığı öne sürülen çiftten Esin Çepni bugün sosyal medya hesabından öyle bir paylaşım yaptı ki... Ortalık fena karıştı. Çepni, Hancı'nın gece kulübünde bulunduğu anlarda bir kadınla öpüştüğü anların görüntüsünü sosyal medya hesabından yayınladı. "Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini de gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum" diyerek yaşadığı ihaneti anlatan Çepni, "Ulu orta yapılan ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim, isterseniz beni yargılayın" diyerek paylaşımlarını sürdürdü. Son olarak gözyaşları içindeki bir videosunu "Fiziksel ve ruhsal olarak iyi değilim. Biraz dinleneceğim bir süre" diyerek paylaştı.

 

esin cepni icin magduru oynuyor dedi tepki cekti

 

Sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça adını duyuran Yağmur Çevik ise, Esin Çepni'ye ait abonelik kanalından geçtiğimiz günlerde paylaşılan bir mesajı yayınladı. Buna göre Esin Çepni ile Bilal Hancı ikilisinin evliliklerini devam ettirse de yasal olarak boşandıkları duyuruldu.

 

esin cepni icin magduru oynuyor dedi tepki cekti

 

"@e...be" adlı bir Twitter kullanıcısı yaşanan bu olayın ardından yaptığı paylaşımla eleştirilerin hedefi oldu. Esin Çepni'nin kendisini "mağdur (aldatılan kadın)" olarak gösterdiğini öne süren kullanıcının Bilal Hancı'yı savunduğu paylaşım epeyce eleştirildi.