Bilal Hancı Yaptığı Paylaşımla Esin Çepni'den İkinci Bir Şans İstedi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Bilal Hancı sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Esin Çepni'den ikinci bir şans istediğini söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Bilal Hancı sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Esin Çepni'den ikinci bir şans istediğini söyledi. 

 

Bilal Hancı eşi Esin Çepni'ye ihanet ettiği haberleri sonrası zor günler geçirmeye başladı. Sosyal medyada bir paylaşımda bulunan Bilal Hancı, eşi Esin Çepni'ye ihanet ettiği yönündeki haberler sonrası 2. bir şans istiyorum açıklamasında kullandı. Bilal Hancı geçtiğimiz hafta eşi Esin Çepni'ye ihanet ettiği haberleriyle gündeme yerleşmişti. Sosyal medyada adeta linç edilen ve büyük tepkiyle karşılaşan ünlü fenomen, yaptığı son paylaşımla içini döktü. Eşi Esin Çepni'ye ihanet etmenin pişmanlığını yaşayan Bilal Hancı, ikinci bir şans istediğini dile getirdi.

 

Esin Çepni'ye ihanet eden Bilal Hancı ikinci bir şans istiyor

 

Bilal Hancı yapmış olduğu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

 

"Hayatımda hep doğru bildiğim şeyleri yapmaya çalıştım, kimseye yanlışım olmasın istedim. Kendi yağında kavrulan bir adam olmaya çalıştım. Gelinen noktada; yaşadığım şeyler eğrisiyle doğrusuyla benimdi ve hepsini kabul ediyorum. Kendim dışında insanları üzdüysem, kırdıysam affola. Artık hayatım yoluna girer mi girmez mi, eskisi gibi olur mu bilmiyorum. Tek istediğim; mutlu olmak, tekrardan gülmek, eğlenmek, arkadaşlarım ile dostlarım ile ailem ile güzel günler yaşamak istiyorum. Ben yaşadıklarını kafasına takmayan bir insan hiçbir zaman olamadım. Kafamın içinde susmayan, durmayan bir Bilal var. Daha iyiye gitmemi engelleyen, beni köşeye sıkıştırmış bir Bilal... Hayat herkese 2. bir şans veriyorsa; ben de hayattan 2. bir şans istiyorum. Nasıl mutlu olacaksam, öyle olmak istiyorum. Ne kadar zamanda olur bilmiyorum ama olsun istiyorum..."

 

bilal hanci esin cepni den ikinci bir sans istiyor