Bilal Özcan'ın Hadise Dinçerler İle İlgili Sözleri Sosyal Medyada Yoğun Tepki Çekti!

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Magazin programının yorumcularından Bilal Özcan geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde canlı yayında Hadise Dinçerler ile ilgili söylediği sözlerle sosyal medyada yoğun tepki çekti. 

 

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Magazin programının yorumcularından Bilal Özcan geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde canlı yayında Hadise Dinçerler ile ilgili söylediği sözlerle sosyal medyada yoğun tepki çekti. Son dönemde evliliğinde kriz yaşadığı iddialarıyla gündemde olan ünlü şarkıcı Hadise Dinçerler ile ilgili Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Magazin programının yorumcularından Bilal Özcan geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde söylediği sözlerle sosyal medyada yoğun tepki çekti. 

 

Canlı yayında Hadise ile ilgili "Hadise’nin evliliğini bitirdiğinin bir başka ispatı Hadise son konserinde külodunu gösterdi! Milyonlara gösterdi. Bak gösterdi! Hadise normaldeşort giyiyordu bak külodunu gösterdi. Taytşort giyiyordu ve buradaki şarkıda da mesajı almıştır. Burada Hadise’nin poposunu görüyoruz. Daha ne yapsın ya! Evliliğimiz bitti demenin daha ne yapsın ya! Yok artık yok artık!" sözlerini kullanan Özcan'ın bu sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu. 

 

Hadise çocuğunu düşürdü! 

 

Bu kullandığı nezaketsiz dil yetmezmiş gibi kontrolsüz sözlerine devam eden Özcan "Gözlerden uzak evlenmelerinin nedeni aman Allah’ım; Hadise’nin hamile olmasıymış. Kayınvalidesinin “Biz muhafazakar bir ailesiyiz. Evlenmeden doğuramazsın diyip çocuğu aldırmasını istemesiymiş” Hadise aldırmamış. Ama çocuk kendiliğinden düşmüş. Ben şok tabii bu bir iddia!" sözlerini kullandı. Bu sözlere sosyal medyada yoğun şekilde tepkiler yükselirken kullanıcılar Özcan'ın bu yorumları için "“Ne kadar seviyesiz yorumlar ya”, “O nasıl muhafazakarlık”, “adamın terbiyesizliği bir yana diğer kadın sunucuların hemcinsi hakkında bu şekilde konuşması utanç verici size ne yani” gibi eleştirilerde bulundular. 

 

 

İşte tepki çeken o anlar;