Bilge Öztürk Ve Daren Gerede Erkaya İspanya Tatiline Çıktılar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü avukat Bilge Öztürk ile kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede Erkaya birlikte İspanya tatiline çıkarlarken, İspanya'da yaptıkları sosyal medya paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldular.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü avukat Bilge Öztürk ile kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede Erkaya birlikte İspanya tatiline çıkarlarken, İspanya'da yaptıkları sosyal medya paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldular. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü avukat Bilge Öztürk ile kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede Erkaya birlikte İspanya tatiline çıkarlarken, İspanya'da yaptıkları sosyal medya paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldular. 

 

İspanya'da aşk tatili!

 

Avukat Bilge Öztürk kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede Erkaya ile İspanya'da. Ünlü çift İspanya'da hem aşkın hem de tatilin tadını çıkarıyor. Bir dönem Megastar Tarkan ile yaşadığı birliktelikle adından söz ettiren avukat Bilge Öztürk, mutluluğu fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya'da bulmuştu. Öztürk, daha önce kendisinden 22 yaş küçük sevgilisiyle ilişkisi hakkında, "Üç aydır birlikteyiz. Daren Gerede ile birlikteyim, mutluyuz" diye konuşmuştu. Mutlu birlikteliklerine devame den 44 yaşındaki Öztürk ile 22 yaşındaki Erkaya, tüm bunların ardından rotayı tekrar İspanya'ya çevirdi. Aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabında 74.9 bin takipçisi bulunan Öztürk, sevgilisiyle verdikleri romantik pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü ismin Instagram sayfasının hikayeler bölümünden paylaştığı bu kare, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

 

İşte o paylaşım;

 

bilge ozturk ve daren gerede erkaya ispanya tatilindeler