Billur Kalkavan'dan Kahreden Haber! Hayatını Kaybetti!

Son dönemde yakalandığı kanser hastalığıyla mücadelesiyle magazin gündeminde yer alan ünlü oyuncu Billur Kalkavan, kanser hastalığına yenik düşerken hayatını kaybetti. 

 

Son dönemde yakalandığı kanser hastalığıyla mücadelesiyle magazin gündeminde yer alan ünlü oyuncu Billur Kalkavan, kanser hastalığına yenik düşerken hayatını kaybetti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve yakalandığı kanser hastalığıyla mücadelesiyle gündemde olan ünlü oyuncu Billur Kalkavan, kanser hastalığına yenik düşerken hayatını kaybetti.  

 

Akciğer kanserine yenildi!

 

Yaklaşık 6 aydır akciğer kanseri tedavisi gören oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan, 59 yaşında hayata veda etti. Billur Kalkavan'dan acı haber geldi. Ünlü oyuncu hayatını kaybetti. Kalkavan'ın erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı, "Kanser tedavisi iyi gidiyordu. Ne var ki kemoterapi sırasında vücudunda bir mantar türemiş. O mantar da enfeksiyona neden olmuş. Buna bağlı olarak bağışıklık sitemi iyice zayıfladı. Son iki hafta ne yemek yiyebildi ne de uyuyabildi. İki gün önce yoğun bakıma alındı ama kalbi daha fazla dayanamadı. Sabah 3.45'te kalbi durdu." dedi.