Bir Akşam Yemeğini Uzayda Yemek İster Misin?

Dünyanın en ünlü düğün yemeği organizatörlerinden Nicolas Garrau, 2 yıl sonra, yani 2025’te, uzayda, daha doğrusu dünyanın 35 kilometre yukarısında yemek servisine başlayabileceği iddiasında bulundu.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

“ApoteoSurprise” adlı şirketin düzenleyeceği uzayda akşam yemeği dünyanın 35 kilometre yükseklikte gerçekleşecek ve faturası 750 bin dolar olacak.

 

Nicolas Garrau’nin hedefi, gençlerin “Benimle evlenir misin?” yemeklerini uzayda düzenlemek. Bir de iddiası var: Uzaydaki evlilik teklifi veya düğün yemeklerini bir mutfak şölenine dönüştürmek. Bunun için özel olarak üretilecek bir balonda ünlü bir şef aşçının hazırlayacağı mönüyle ve elbette tuzlu bir faturayla (750 bin dolar) unutulmayacak bir gece yaşatmak.

 

bir aksam yemegini uzayda yemek ister misin

 

Projesini şöyle anlatıyor: “Bu macera yaklaşık 7 saat sürecek. Bu sürenin 3 saati, 35 kilometre yükseklikteki balona gidiş-dönüş yolculuğunda geçecek. Adlarını henüz vermek istemediğim bir çok uzay işletmecisiyle görüşmelerim sürüyor.”

 

Bakalım, gerçekten uzayda evlilik teklifleri veya düğün yemekleri gerçekleşecek mi? Gerçekleşirse, dünyanın 35 kilometre yukarısında evlilik yüzüğünü parmaklarına eçirecek ilk çift kim olacak? Çünkü o ilk çiftin tarihe geçeceği kesin.



Etiketler: