Bir Çocuk Daha Okusun Diye Barbaros Konseri!

Müzik dünyasının başarılı isimlerinden Barbaros 21. Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı, YEKÜV tarafından hayata geçirilen "Bir Çocuk Daha Okusun Diye" projesi kapsamında 18 Ekim'de İş Sanat'ta dinleyicileriyle buluşacak. Müzik severlerin keyifli bir gece yaşayacakları ve aynı zamanda gençlerin eğitimine katkı yapacakları konserin biletleri Biletix aracılığıyla satışa sunuldu.

 

Bu yıl 31. Kuruluş yıldönümünü kutlayan YEKÜV Vakfı (21. Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı) her yıl düzenlediği kuruluş yılı etkinliklerine devam ediyor. Anadolu'dan İstanbul'a üniversite eğitimleri için gelen öğrencilere karşılıksız burs vererek onların hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlayan YEKÜV Vakfı bugüne kadar otuz binin üzerinde gence karşılıksız burs verdi. Öğrencilere desteklerini her geçen yıl aldığı bağışlar ile artırarak devam eden vakıf yöneticileri öğrencilere destek olma konusunda büyük bir hassasiyet gösteriyor.

 

31. yılda Barbaros konseri...

 

YEKÜV Vakfı her yıl düzenlediği kuruluş yıl dönümü etkinliklerini bu yıl da Barbaros konseri ile sürdürüyor. 18 Ekim Çarşamba günü Levent İş Kuleleri'nde bulunan İş Sanat konser salonunda başarılı sanatçı Barbaros'u hayranları ile buluşturuyor. Opera aryaları, müzikaller pop müzikten caza kadar geniş bir repertuarı olan sanatçı pek yabancı dildeki şarkıları müzik severler için seslendirecek. Konserin biletleri Biletix tarafından satılıyor.