Bir Festivale Daha Yasak Geldi! Nilüfer Festivalinde Konaklama Ve İçki Satışı İptal Edildi!

Son dönemde festivallerle ilgili yaşanan sorunlara bir yenisi daha eklenirken, Nilüfer Belediyesi tarafından, "Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel" sloganıyla 6. kez düzenlenecek Nilüfer Müzik Festivali'ne kısıtlama getirildi.

 

Son dönemde festivallerle ilgili yaşanan sorunlara bir yenisi daha eklenirken, Nilüfer Belediyesi tarafından, "Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel" sloganıyla 6. kez düzenlenecek Nilüfer Müzik Festivali'ne kısıtlama getirildi. Son dönemde festivallerle ilgili yaşanan sorunlara bir yenisi daha eklenirken, Nilüfer Belediyesi tarafından, "Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel" sloganıyla 6. kez düzenlenecek Nilüfer Müzik Festivali'ne kısıtlama getirildi.

 

Nilüfer Belediyesi tarafından, "Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel" sloganıyla 6. kez düzenlenecek Nilüfer Müzik Festivali'ne kısıtlama getirildi. Nilüfer Kaymakamlığı'nın aldığı karara göre konaklama ve içki satışı yasaklandı.Yaz döneminde yasaklanan festivallere bir yenisi de içki ve konaklama kısıtlaması getirilerek eklendi.

 

bir festivale daha yasak geldi

 

ETKİNLİK, MÜZİK YASAĞI SEBEBİYLE 00.01'DE SONA ERECEK

 

Bursa Muhalif Gazetesi'nde yer alan habere göre, bu sene 2-3-4 Eylül tarihlerinde Balat Atatürk Ormanı'nda 6'ncısı düzenlenecek Nilüfer Müzik Festivali'ne içki satışı ve kamp yasağı getirildi.Nilüfer Kaymakamı Mustafa Özarslan'ın imzasıyla belediyeye gönderilen yasak kararına ilişkin belgede, 01.00 itibariyle müzik yasağının başladığı hatırlatıldı.