Bir Peri Masalı Zafer Mustafa Mert Koç Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Bir Peri Masalı Zafer Mustafa Mert Koç kimdir? FOX TV'de 21 Eylül 2022 Çarşamba günü ekran yolculuğuna başlayacak Bir Peri Masalı dizisinde Zafer karakterine hayat veren ünlü oyuncu Mustafa Mert Koç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Mustafa Mert Koç kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Bir Peri Masalı Zafer Mustafa Mert Koç kimdir? FOX TV'de 21 Eylül 2022 Çarşamba günü ekran yolculuğuna başlayacak Bir Peri Masalı dizisinde Zafer karakterine hayat veren ünlü oyuncu Mustafa Mert Koç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Mustafa Mert Koç kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

bir peri masali zafer mustafa mert koc kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Bir Peri Masalı Zafer Mustafa Mert Koç kimdir? 

 

Mustafa Mert Koç kimdir? Mustafa Mert Koç sinema ve dizi oyuncusu, sosyal medya fenomeni,.1994, İstanbul doğumlu. Atılım Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu. Ayrıca Los Angeles'da oyunculuk eğitimleri aldı. Şimdiye dek birçok film ve dizide rol alan Mustafa Mert Koç, Oyunculuğa 2014 yılında Kolpaçino adlı sinema filminde rol alarak başladı. Şimdiye dek birçok film ve dizide rol alan Mustafa Mert Koç, Oyunculuğa 2014 yılında Kolpaçino adlı sinema filminde rol alarak başladı. 2018’de ATV ekranlarına gelen Şahin Tepesi dizisinde Cem karakterini, 2019 yılında rol aldığı Benim Adım Melek dizisinde Ömer karakterini canlandırdı. Ayrıca, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla fenomen haline gelmiştir.