Bir Transatlantiğin Adada Bırakıp Gittiği 8 Yolcu Gemiye Geri Dönmek İçin Çırpınıyor!

Bir transatlantiğin 8 yolcusu günlerdir gemilerine ulaşmaya çalışıyor. Geminin 27 Mart’ta küçük Sao Tome ve Principe adasında verdiği molada çevreyi tanıma gezintisine çıkan 8 yolcu, biraz fazla oyalanınca, hareket saatini kaçırdılar. Gemi de onları almadan yola çıktı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Şimdi sozkonusu 8 yolcu gemiye ulaşmak için her yola başvuruyorlar. Daha şimdiden 6 ülkeyi geçtiler, hiç birinde gemilerine yakalayamadılar. Şimdi şanslarını Senegal’de deneyecekler.

 

Hikayeyi baştan anlatalım: 8 yolcu Afrika kıtasının batı kıyıları açıklarında yer alan Sao Tom ve Principe adasında çevreyi tanımak için gezintiye çıktılar. Gezintileri geminin öngördüğü süreyi aştı. Sonunda nefes nefese limana ulaştıklarında, hareket hazırlıklarını çoktan tamamlamış olan geminin kaptanı, onları transatlantiğe bindirmedi.

 

Transatlantiği işleten “Norwegian Cruise Line” şirketi  yaşananlardan üzgün olduğunu ama sözkonusu 8 yolcunun da onları gemiye getirecek son seferi kaçırdıklarını açıkladı, “Yani, gemiye dönüş saatine saygı göstermediler” dedi.

 

Şirket 8 yolcunun pasaportlarını liman yetkililerine teslim ettiler, böylece kendi imkanlarıyla bir sonraki limana gemiye ulaşabilmelerine imkan sağladılar. Ancak, bugüne kadar hiçbir limanda gemiyi yakalayamadılar.



Etiketler: