Biran Damla Yılmaz Gönlünü Ünlü Basketbolcu Doğuş Özdemiroğlu'na Kaptırdı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, yaptığı açıklamada Darüşşafaka'da forma giyen ünlü basketbolcu Doğuş Özdemiroğlu ile aşk yaşadığı itiraf etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, yaptığı açıklamada Darüşşafaka'da forma giyen ünlü basketbolcu Doğuş Özdemiroğlu ile aşk yaşadığı itiraf etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, yaptığı açıklamada Darüşşafaka'da forma giyen ünlü basketbolcu Doğuş Özdemiroğlu ile aşk yaşadığı itiraf etti.  

 

Evet birlikteyiz ve mutluyum!

 

'Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz, ayrılık haberlerinin basına yansımasından bir ay sonra 'yeni aşk' haberiyle magazin gündemine geldi. Kariyerindeki yükselişle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, iş hayatının ardından özel hayatında da mutlu bir dönem yaşıyor. 24 yaşındaki güzel, tıpkı dizideki rol arkadaşı Eda Ece gibi gönlünü bir basketbolcuya kaptırdı. Biran Damla Yılmaz, ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Darüşşafaka takımında forma giyen Doğuş Özdemiroğlu’yla aşk yaşadığını açıkladı. Gazeteci Birsen Altuntaş'a konuşan oyuncu, şöyle konuştu: Biran Damla Yılmaz, Darüşşafaka’da forma giyen Doğuş Özdemiroğlu ile ilişkisi olduğunu açıkladı. Yasak Elma dizisinin sevilen oyuncusu, ilişkisiyle ilgili “Doğuş’la beraberim ve çok mutluyum” dedi.