Bircan Bali'den İrem Derici'ye Çok Sert Sözler! Leş!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu Bircan Bali, bugün 2. sayfa programında çocukluk fotoğrafları yayınlanan İrem Derici'ye çok sert sözlerle yüklendi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu Bircan Bali, bugün 2. sayfa programında çocukluk fotoğrafları yayınlanan İrem Derici'ye çok sert sözlerle yüklendi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü magazin yorumcusu Bircan Bali, bugün 2. sayfa programında çocukluk fotoğrafları yayınlanan İrem Derici'ye çok sert sözlerle yüklendi. 

 

Şarkıcı İrem Derici'nin çocukluk fotoğrafı, 2. Sayfa adlı magazin programında gösterildi. Bu anlarda programın yorumcularından Bircan Bali sinirlendi. Derici'ye üstü kapalı bir şekilde gönderme yapan Bali, "Sağda solda konuşma. Beni ara teşekkür et tamam mı aşkım?" dedi. Bali daha sonra sözlerine, "Arkalarından konuştuğun insanları arayıp dert yanma. Beni konuşturma. İnsanların arkasından konuşup konuşup... Leş" diyerek devam etti.

 

bircan bali den irem derici ye sert sozler les