Bircan Bali'nin Eşinin Elindeki Rakı Kadehi Olay Oldu!

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı sunucuları Bircan Bali ile Seren Serengil eşleriyle beraber ailecek iftar yaparlarken, Bircan Bali'nin eşinde görüntülenen rakı kadehi sosyal medyada gündem oldu.  

 

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı sunucuları Bircan Bali ile Seren Serengil eşleriyle beraber ailecek iftar yaparlarken, Bircan Bali'nin eşinde görüntülenen rakı kadehi sosyal medyada gündem oldu.  Yaptıkları yayınlarda sık sık Ramazan'da alkol alınmaması gerektiği gibi konularda yayın yapan ve bunu sık sık eleştiren Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı sunucuları Bircan Bali ile Seren Serengil eşleriyle beraber ailecek iftar yaparlarken, Bircan Bali'nin eşinde görüntülenen rakı kadehi sosyal medyada gündem oldu.

 

“Ramazan ayında alkol almak” gibi konuların sıkça eleştirildiği Beyaz TV’nin ‘Söylemezsem Olmaz’ programının sunucuları Seren Serengil ve Bircan Bali, arkadaşlarıyla ailecek bir araya gelerek iftar yaptı. Serengil’in çektiği videoda Bali’nin eşi Ömer Gezen’in elindeki rakı sosyal medya da eleştirilere neden oldu.

 

İşte o görüntüler;