Birce Akalay'dan Dikkat Çeken Ozan Güven Yorumu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Birce Akalay, Babil dizisinden rol arkadaşı Ozan Güven hakkında kullandığı ifadelerle dikkat çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Birce Akalay, Babil dizisinden rol arkadaşı Ozan Güven hakkında kullandığı ifadelerle dikkat çekti. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Birce Akalay, Babil dizisinden rol arkadaşı Ozan Güven hakkında kullandığı ifadelerle dikkat çekti.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda rol arkadaşı Ozan Güven için "Kadına şiddet asla onaylanamaz. Hele ki bildiğimiz, gördüğümüz, bizzat yaşadığımız onca acıdan sonra. Bugün yıllardır tanıdığım ve benimle aynı düşüncelerde olduğundan emin olduğum arkadaşım Ozan'ın yaşadığı ve yaşattığı bu acıdan, gördüklerim ve duyduklarımdan son derece üzgünüm. Twitter herkesin özgürce düşüncelerini dile getirdiği bir mecra. Benim için de farksız inanın. Ancak böyle bir vaziyet dostunuzun başına geldiğinde yaşadığınız şokla insan sözlerini nasıl seçeceğini bilemiyor. Tek söyleyebileceğim şaşkın ve herkes için sonsuz üzgün olduğumdur." ifadelerini kullanan Akalay, bu açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o açıklama;