Birce Akalay'dan Eskişehir Belediyesi'ne Övgü!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Birce Akalay, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Eskişehir Belediyesi'nin caddeleri dünyaca ünlü ressamların eserleriyle süslemesine övgüler yağdırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Birce Akalay, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Eskişehir Belediyesi'nin caddeleri dünyaca ünlü ressamların eserleriyle süslemesine övgüler yağdırdı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Birce Akalay, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Eskişehir Belediyesi'nin caddeleri dünyaca ünlü ressamların eserleriyle süslemesine övgüler yağdırdı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Şükürler olsun ki böyle başkanlarımız da var..Siyaset umrumda değil. Kim böyle düşünse alkışlanır.Topluma hizmetin anlamı ne kadar genişliyor böyle. Standart bir tanımdan incelikli bir hale gelişiyor." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;