Birce Akalay'dan Kuş Uçuşu Açıklaması! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Birce Akalay, son dönemin en çok konuşulan Netflix dizileri arasında yer alan Kuş Uçuşu ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Birce Akalay, son dönemin en çok konuşulan Netflix dizileri arasında yer alan Kuş Uçuşu ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Birce Akalay, son dönemin en çok konuşulan Netflix dizileri arasında yer alan Kuş Uçuşu ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

 

Bu hikaye tüm ekibimizin emeğiyle gerçek oldu!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Birce Akalay, son dönemin en çok konuşulan Netflix dizileri arasında yer alan Kuş Uçuşu ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kuş Uçuşu dizisi için gelen yorumlar için "İçinde varolmaktan çok ama çok mutlu ve gururlu olduğumu ve tüm yorumlarınıza ve sevginize minnettar olduğumu söylemek istiyorum. Çok ama çok teşekkür ederim. Bu hikaye tüm ekibimizin emeğiyle gerçek oldu. İyi ki!!!!" ifadelerini kullanan Akalay sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

birce akalay dan kus ucusu aciklamasi