Birce Akalay'dan Seçim Çağrısı! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Birce Akalay, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda seçim 2023 için çağrıda bulunurken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Birce Akalay, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda seçim 2023 için çağrıda bulunurken dikkat çeken ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Birce Akalay, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda seçim 2023 için çağrıda bulunurken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Seçimlere yönelik çağrıda bulunan Birce Akalay, "Cumhuriyet tarihinin en önemli en kritik seçiminde oylarımıza sahip çık" dedi. Oyuncu Birce Akalay, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi hakkında bir video yayınlayarak seçmenlere çağrıda bulundu.

 

Sandık güvenliğine ilişkin konuşan Akalay, videoyu sosyal medya hesabından "Tercihlerimiz her ne olursa olsun, oylarımız önemli, oylarımız değerlidir. Bu sebeple ülkemizin dört yanından daha fazla gönüllüye ihtiyacımız olduğunu önemle belirtmek istedim. Sevgiler, güzel günler" sözleriyle paylaştı.

 

Oyuncu videoda şu ifadeleri kullandı:

 

"Ben kahve severim sen çay tercihlerimiz değişiklik gösterebilir. Tıpkı 14 Mayıs'ta olacağı gibi. Ama değişmeyen tek bir gerçek var, oylarımıza sahip çıkmamız gerektiği. Cumhuriyet tarihinin en önemli en kritik seçiminde oylarımıza sahip çık, lütfen."