Birce Akalay Hakkında Bir Haberde Kullandığı Söylenen Adalet İfadelerini Reddetti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Birce Akalay, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda hakkında çıkan bir haberde adalet kavramıyla ilgili söylediği iddia edilen sözleri yalanladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Birce Akalay, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda hakkında çıkan bir haberde adalet kavramıyla ilgili söylediği iddia edilen sözleri yalanladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Birce Akalay, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda hakkında çıkan bir haberde adalet kavramıyla ilgili söylediği iddia edilen sözleri yalanladı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda hakkında söylediği iddia edilen "Bu ülkede insanlar yardımı Haluk Levent'ten, eğitim için tableti Acun'dan, adaleti de Müge Anlı'dan sağlıyor. Kimse bana adaletten bahsetmesin" sözlerini yalanlarken "Sosyal medyada tarafıma ait olmayan bazı açıklamaların dolaştığını görüyorum.Lütfen resmi hesaplarımdan ulaşamadığınız,ya da resmi olarak yayınlanmamış hiç bir açıklamayı ciddiye almayın. Kötü niyetli bir takım insanların oyununa gelmeyin. Bu açıklama tarafıma ait değildir." ifadelerini kullandı. 

 

İşte o açıklama;