Birce Akalay Ä°le Ä°brahim Çelikkol Yine Tatile Çıktılar!

Son dönemde birlikte çıktıkları tatil gezileriyle ve Netflix'te birlikte rol aldıkları KuÅŸ UçuÅŸu dizisi ile gündemde olan ünlü oyuncular Birce Akalay ve Ä°brahim Çelikkol birlikte yeniden tatile çıktılar. 

 

Son dönemde birlikte çıktıkları tatil gezileriyle ve Netflix'te birlikte rol aldıkları KuÅŸ UçuÅŸu dizisi ile gündemde olan ünlü oyuncular Birce Akalay ve Ä°brahim Çelikkol birlikte yeniden tatile çıktılar. Son dönemde yaptıkları açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncular Birce Akalay ve Ä°brahim Çelikkol birlikte yeniden tatile çıktılar.

 

Sık sık birlikte vakit geçiren Birce Akalay ile Ä°brahim Çelikkol, yine birlikte tatil yapıyor. 'Siyah Beyaz AÅŸk' dizisinde baÅŸrolleri paylaÅŸan Ä°brahim Çelikkol ile Birce Akalay’ın o günlerde baÅŸlayan dostluÄŸu devam ediyor. GeçtiÄŸimiz haftalarda Bodrum'da birlikte tatil yapan yakın dostlardan yeni paylaşım geldi.

 

Son olarak 'KuÅŸ UçuÅŸu' adlı internet dizisinde birlikte rol alan oyuncu ikili yine birlikte tatile çıktı.

 

"Yine başladık"

 

Bu kez de tatil için Kaz DaÄŸları'na giden ikiliden Birce Akalay, arkadaşıyla pozunu, "Here we go again (Yine baÅŸladık)" notuyla paylaÅŸtı.

 

İşte o paylaşım;

 

ibrahim celikkol ve birce akalay yeniden tatile ciktilar