Biricik Suden'in İlginç Tarzı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden ilginç tarzıyla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden ilginç tarzıyla gündem oldu. 

 

MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un spor tutkunu eşi Biricik Suden sık sık kaslı pozlarıyla adından söz ettiriyor. 61 yaşındaki Biricik Suden bu kez de arkadaşının doğum günündeki tarzıyla sosyal medyaya damga vurdu. İlk evliliğini 1986–1988 yılları arasında ünlü aktör İlker İnanoğlu ile yapan Afife Biricik Suden, ikinci evliliğini ise 2013 yılında Mazhar Alanson ile yapmıştı. Kendisini son dönemde spora veren Biricik Suden, 897 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı kaslı pozlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Spor salonundan paylaştığı kareleriyle gündemden düşmeyen moda tasarımcısı Biricik Suden’in bu kez de tarzı sosyal medyaya damga vurdu. Bir arkadaşının kostüm partilerini aratmayan doğum günü partisine katılan Suden, kıyafeti ve makyajıyla dikkat çekti.

 

biricik suden in ilginc tarzi gundem oldu

 

TAKİPÇİSİNİN YORUMUNA CEVAP VERDİ

 

İlginç tarzıyla gündeme gelen Biricik Suden, makyajlı fotoğrafını ‘’Kırk yılda bir ben de makyajlı olayım artık izninizle’’ notuyla paylaştı. Bir takipçisinden bu karesine gelen ‘’Aziz varsa sanatçı Bulgaristan lı sankilim onun erkek versiyonu mübarek’’ şeklindeki yoruma tepkisiz kalmayan Suden, ‘’Hayatınızda erkek görmediğinizi bu kadar belli etmeseydiniz’’ sözleriyle karşılık verdi. Takipçileri Biricik Suden’in makyajsız daha iyi göründüğünü savundu. Ünlü ismin paylaşımları kısa sürede yorum yağmuruna tutuldu. Suden saçı, makyajı ve kostümüyle rockstarlara benzetildi.



Etiketler: