Birkan Sokullu'dan Evlilik Kararı! İşte Detaylar!

Rol aldığı projelerde sergilediği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Birkan Sokullu'nun sevgilisi sosyetik güzel Eda Gürkaynak ile evlilik kararı aldığı iddia edildi. 

 

Rol aldığı projelerde sergilediği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Birkan Sokullu'nun sevgilisi sosyetik güzel Eda Gürkaynak ile evlilik kararı aldığı iddia edildi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Birkan Sokullu'nun sevgilisi sosyetik güzel Eda Gürkaynak ile evlilik kararı aldığı iddia edildi.

 

Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak evlenme kararı almışlar! Eda hanım cemiyet hayatında tanınan bir isim Sinem Gürkaynak ve Kemal Gürkaynak’ın kızları. 1994 doğumlu. New York Üniversitesinde lisans eğitimini var ve Amerika'nın en başarılı Türk mezunları listesine adını yazdırmış kendisi. Birkan bey ise Aslı Enver ile evlenmişti yıllar önce hatırlarsanız ve o evlilik kısa sürmüştü. Sonrasında Berrak Tüzünataç ile beraberlik yaşayıp ayrılmışlardı. 

 

.