Biz Böyleyiz Filminin İlk Teaser Fragmanı Yayınlandı!

Başrollerini Hümeyra, Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk, Şebnem Bozoklu, Özge Özpirinççi, Meriç Aral ve Boran Kuzum gibi oyuncuların paylaştığı hikayesini Berrak Tüzünataç ile Melikşah Altuntaş'ın yazdığı Biz Böyleyiz filminin ilk teaser fragmanı yayınlandı. 

 

Başrollerini Hümeyra, Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk, Şebnem Bozoklu, Özge Özpirinççi, Meriç Aral ve Boran Kuzum gibi oyuncuların paylaştığı hikayesini Berrak Tüzünataç ile Melikşah Altuntaş'ın yazdığı Biz Böyleyiz filminin ilk teaser fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Hümeyra, Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk, Şebnem Bozoklu, Özge Özpirinççi, Meriç Aral ve Boran Kuzum'un yer aldığı, hikayesini başarılı oyuncu Berrak Tüzünataç ile Melikşah Altuntaş'ın yazdığı, senaryosunu Caner Özyurtlu'nun yazdığı Biz Böyleyiz filminin yönetmen koltuğunda ise yine Caner Özyurtlu otururken, merakla beklenen filmin ilk teaser fragmanı yayınlandı. 

 

Biz Böyleyiz filminin konusu nedir?

 

Çocuklukları beraber geçmiş fakat sonra bir nedenle yolları ayrılan arkadaş ekibinin ellerinde büyüdükleri Nezihe (Hümeyra)'nın rahatsızlık haberi ile yolları tekrar kesişirken, yıllar sonra yine bir arada bulunmak zorunda kalan çocukluk arkadaşlarının başlarından geçen komik olayları ve eski hesaplaşmaları konu eden filmin oyuncu kadrosu kadar hikayesi de ilgi çekiyor. 21 Şubat 2020 yılında vizyona girmesi beklenen filmin ilk teaser fragmanı yayınlanırken bu fragman sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Biz Böyleyiz filminin ilk teaser fragmanı;