Bodrum'da Ünlüler Partide Buluştu! Denizin Keyfini Çıkardılar!

Yaz sezonunun açılmasıyla birlikte ünlüler sahillere akın etmeye başlarlarken, dün Bodrum'da Esra Ruşan, Fırat Çelik, Şevval Şahin, Engin Hepileri ve eşi Beyza Şekerci bir araya geldiler. 

 

Yaz sezonunun açılmasıyla birlikte ünlüler sahillere akın etmeye başlarlarken, dün Bodrum'da Esra Ruşan, Fırat Çelik, Şevval Şahin, Engin Hepileri ve eşi Beyza Şekerci bir araya geldiler. Yaz sezonunun açılması ve televizyonda yayınlanan dizilerin teker teker sezon finalleri ile birlikte sona ermesiyle ünlüler sahillere akın etmeye devam ederlerken, dün Bodrum'da Esra Ruşan, Fırat Çelik, Şevval Şahin, Engin Hepileri ve eşi Beyza Şekerci bir araya geldiler.

 

Havaların ısınmasıyla birlikte tatil sezonunu açan televizyon ve sanat dünyasının ünlü isimlerinden; Esra Ruşan, Fırat Çelik, Şevval Şahin, Engin Hepileri ve eşi Beyza Şekerci, Bodrum'da bir araya geldi. Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu Esra Ruşan, Fırat Çelik, Engin Hepileri, Beyza Şekerci ve 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, davetlisi oldukları bir parti için soluğu Bodrum'da aldılar. Önceki gün konakladıkları otelin iskelesinde görüntülenen Ruşan, arkadaşı Çelik'e merdivenlerde poz verdi. Fırat Çelik de daha sonra tek başına iskelenin ucuna oturdu. Uzun uzun denize bakan Çelik, ardından gelişi güzel bir şekilde kendini serin sulara bıraktı. Engin Hepileri ve eşi Beyza Şekerci de localarında objektiflere yansıdı.  Sıcak havadan bunalan Hepileri, vakit kaybetmeden denize atladı. Turuncu renkli bir bikini giydiği görülen Şekerci de eşinin ardından iskeledeki merdivenlerden kendini serin sulara bıraktı. Ünlü model Şevval Şahin ise tek başına geldiği iskelede denize girmek yerine güneşin keyfini çıkardı.