Bonkis Çağlar Çağdaş Onur Öztürk Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Bonkis Çağlar Çağdaş Onur Öztürk kimdir? BLU TV'de yayınlanan Bonkis dizisinde Çağlar karakterine hayat veren Çağdaş Onur Öztürk ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Çağdaş Onur Öztürk kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Bonkis Çağlar Çağdaş Onur Öztürk kimdir? BLU TV'de yayınlanan Bonkis dizisinde Çağlar karakterine hayat veren Çağdaş Onur Öztürk ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Çağdaş Onur Öztürk kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

bonkis caglar cagdas onur ozturk kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Bonkis Çağlar Çağdaş Onur Öztürk kimdir?

 

Çağdaş Onur Öztürk kimdir? Çağdaş Onur Öztürk 16 Ağustos 1979 tarihinde Sivas’ta dünyaya gelmiştir. Burcu Aslan’dır. Eğitimini Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümünde tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarında eğitim almıştır. Günümüzde 43 yaşındadır. Daha önce Gazi, Sakarya Fırat, Kuzey Güney, Aşktan Kaçılmaz, Yaz’ın Öyküsü, Kış Güneşi, Diriliş Ertuğrul, Yuvamdaki Düşman, Avlu, Terapist, Fatma, Akrep, Sevmek Zamanı, Prens gibi yapımlarda rol almıştır. Instagram'da cagdasonurozturk ismiyle paylaşımlarına devam eden ünlü oyuncu Çağdaş Onur Öztürk'ün bu mecrada 33.5K takipçisi bulunmaktadır. Kariyerini Abdullah Bulut menajerlik şirketine bağlı olarak sürdürmektedir.