Boran Kuzum İle Meriç Aral'ın Ankara Diyaloğu İlgi Çekti!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Meriç Aral, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Boran Kuzum'un Ankara planıyla ilgili bilgiler verirken, bir türlü yapılamayan plan Boran Kuzum'u kızdırdı. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Meriç Aral, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Boran Kuzum'un Ankara planıyla ilgili bilgiler verirken, bir türlü yapılamayan plan Boran Kuzum'u kızdırdı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Meriç Aral, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Boran Kuzum'un Ankara planıyla ilgili bilgiler verirken, bir türlü yapılamayan plan Boran Kuzum'u kızdırdı.

 

Meriç Aral'ın Instagram sayfasından yayınladığı videosunda Boran Kuzum kendisini ve Melikşah Taş'ı Ankara'ya davet ederken, Ankara'ya yapacakları kısa bir seyahatte çok eğlenebileceklerini söyledi. Melikşah Taş ve Meriç Aral'ın bu duruma sessiz kalmaları ile Boran Kuzum'u kızdırdı. Biran önce bu yapılamayan planın yapılmasını isteyen Boran Kuzum'un halleri sosyal medyada kullanıcılar tarafından keyifle izlenirken, video sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o video;