Boran Kuzum'un Parti Fotoğrafları Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Boran Kuzum, Amerika'da bir partide çektirdiği fotoğraflarla sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Boran Kuzum, Amerika'da bir partide çektirdiği fotoğraflarla sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Boran Kuzum, Amerika'da bir partide çektirdiği fotoğraflarla sosyal medyada gündem oldu. 

 

Mynet'in haberine göre; Vatanım Sensin, Şahin Tepesi, Hakan Muhafız, Saygı ve Aşkın Kıyameti gibi iddialı projelerde rol alan Boran Kuzum'un fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu. Kuzum'un Amerika'da LGBTİ partisine katıldığı iddia edildi. Başarılı oyunculuk performanslarıyla sıkça adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Boran Kuzum'un çektirdiği fotoğraflarda kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Fotoğraflarda Kuzum'un siyahi bir erkeğin omzunda olduğu ve karşısındaki erkekle deve güreşi yaptığı görülüyor. 29 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından partiyle ilgili herhangi bir paylaşım yapmadı. Kuzum'un fotğtaflarını göre sosyal medya kullanıcıları "LGBT partisine mi katıldı?" yorumunda bulundu.

 

boran kuzum amerika da lgbt partisine mi katildi



Etiketler: