Börü 2039 Dizisi Nasıl? Murat Soner'den Börü 2039 Dizi İncelemesi!

Börü 2039 dizisi nasıl? İzlenmeye değer mi? Youtube'da yayınladığı dizi ve film incelemeleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Börü 2039 dizisi ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Peki Börü 2039 dizisi nasıl? İzlenmeye değer mi? Cevaplar haberimizde..

 

Börü 2039 dizisi nasıl? İzlenmeye değer mi? Youtube'da yayınladığı dizi ve film incelemeleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Börü 2039 dizisi ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı eleştirilerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve sanatseverlerden övgüler almaya devam eden ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Börü 2039 dizisi ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Peki Börü 2039 filmi nasıl? İzlenmeye değer mi? Cevaplar haberimizde..

 

boru 2039 nasil izlenmeye deger mi murat soner anlatti

 

Börü 2039 dizisi nasıl? İzlenmeye değer mi?

 

Youtube'da yayınladığı dizi ve film incelemeleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Börü 2039 dizisi ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Soner yayınladığı videosunda Börü 2039 dizisi için "Öncelikle bunca yıldır ağlak, reyting kasmalı yerli dizilere katlanmış biri olarak bu dizinin videosunu yapmasam bundan önceki bütün videoların bir anlamı kalmayacaktı. Öncelikle biz yapamayız ki demeyip farklı bir iş için çalışmış bu dizide yapımda emeği geçen herkese şahsım adına teşekkür ediyorum. Başta Alper Çağlar ve Ahmet Atalay olmak üzere. Zaten daha önce Ahmet Atalay'ın sadece 15.000 dolar harcayarak üç kişi ile yaptığı bir Cure filmi var.  İşte Ahmet Çağlar bu filmi yapan adam benim aklımdaki diziyi de yapar deyip kendisini ekibe katmıştı. Peki gelecekte geçen yerli bilimkurgu aksiyon dizisi Börü 2039 olmuş mu? Yapılabilmiş mi? 

 

Dizimiz 2039 yılında Matrix gibi enseye takılan bir boru ile istediği mekana gidebilen karakterimiz ile başlıyor. Tamam şimdi boruyu Neo'dan çıkarıp Witcher'a takmışlar gibi duruyor diyebilirsiniz ama lütfen bu karakterin gısgıcır bir üssü de var. Burası 2239 yılındaki robot poposundan düşmüş yer gibi dursada burası 2039 yılındaki Börü yapılanmasının karargahı. İyi de hepi topu 17 yıl sonrası neden bu kadar şeye gerek duyuldu diye söylerseniz evet haklısınız zaten dizinin en büyük problemi gittiği tarihi gözünde çok büyütmesi. Ama bu sadece bu dizinin değil, hemen her dizinin geçmişi geleceği görmek istediği yerden kaynaklanıyor. 

 

Peki bu karargah nerede? Tabii ki İstanbul'da. Tabii 2039 yılında mütahitlerin bina yapacakları yer kalmadığı için bütün inovasyonu buraya yığmışlar. Peki İstanbul'un mütahitleri taş mı yemiş? Hayır. Onlar da etrafta inşaat yapamadıkları için olan binaların üstüne hologramla inşaat yapmışlar. Peki trafik? Onu söylemeye bile gerek yok. Nüfus artışı ve eski araçların da hurdaya ayrılmadığını düşünürsek muhtemelen bu araçlar da 2038'den beri burada duruyor. Ama arabalar konuşuyor. Ooo o zaman bak arabalar kim bilir nasıl olmuştur? Hee yok çok birşey olmamış. Bildiğiniz 2015 model Cadillac Iron Man'in Jarvey'si gibi konuşabiliyor ve kendisi kendi kendini kullanabiliyor da. Ama sadece o da değil kendi kendine gidebilen 2016 model Citroen C4'ten yapılma korsan taksi de var. 

 

İyi de bu yapay zeka değil ki! Sokma akıl. Ne kadar vizyon sahibi olsan da damarlarda dolaşan Türk kanı dürtüyor ya insanı. Masrafı var! Uğraşma! derken 17 yıl sonra sanayi de çıkma yapay zekayı eski model arabaya takma fikri doğuyor sanırım. " ifadelerini kullanırken dizinin ne kadar vizyon sahibi bir yapım olsa da hatalarının da hayli fazla olduğunu belirtti. 

 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.