Börü 2039 Korkut Buğra Orbay Doğan Bayraktar Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Börü 2039 Korkut Buğra Orbay Doğan Bayraktar kimdir? Yapımcılığını Alper Çağlar'ın sahibi olduğu CaglarArts ve Doruk Acar'ın sahibi olduğu Insignia stüdyoları ortaklığının yürüttüğü aksiyon, gerilim ve dram temeline dayanan Türk yapımı bir bilimkurgu dizisi Börü 2039'da canlandırdığı Korkut Buğra Orbay karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Doğan Bayraktar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Doğan Bayraktar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Börü 2039 Korkut Buğra Orbay Doğan Bayraktar kimdir? Yapımcılığını Alper Çağlar'ın sahibi olduğu CaglarArts ve Doruk Acar'ın sahibi olduğu Insignia stüdyoları ortaklığının yürüttüğü aksiyon, gerilim ve dram temeline dayanan Türk yapımı bir bilimkurgu dizisi Börü 2039'da canlandırdığı Korkut Buğra Orbay karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Doğan Bayraktar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Doğan Bayraktar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

boru 2039 korkut bugra orbay dogan bayraktar kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Börü 2039 Korkut Buğra Orbay Doğan Bayraktar kimdir?

 

Doğan Bayraktar Kimdir ? 8 Ağustos 1995 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Doğan Bayraktar, üniversite mezunudur. ... Katıldığı Best Model of Turkey yarışmasından sonra oyuncu olma hayalini gerçekleştiren Doğan Bayraktar, Fox TV'de yayınlanan Savaşçı dizisi kadrosunda yer almıştır. Doğan Bayraktar, 8 Ağustos 1995 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Nişantaşı Üniversitesi‘nde Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri bölümü öğrencisidir. Üniversite eğitimini sırasında Erkan Özerman‘ın düzenlediği 2015 yılında Best Model of Turkey adlı modellik yarışmasına katılan Doğan Bayraktar, Second Runner seçilmiştir. 9 Nisan 2017 tarihinde Fox Tv‘de oynamaya başlayan Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu‘nun yazdığı, yönetmenliğini Volkan Kocatürk ve Eray Koçak‘ın yaptığı “Savaşçı” adlı Tv dizisinde başrollerde Berk OktayMurat SerezliYıldız Çağrı AtiksoyFırat AlbayramBurç KümbetlioğluBahadır VatanoğluUğur BiçerAlican AlbayrakHakan Dinçkol ve Doğan Bayraktar oynadı.