Bradley Cooper Gigi Hadid İlişkisi Giderek Ciddileşiyor! Çarpıcı Açıklama!

Ünlü Hollywood yıldızı Bradley Cooper ile dünyaca ünlü manken Gigi Hadid ilişkisinin giderek ciddileştiği haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Ünlü Hollywood yıldızı Bradley Cooper ile dünyaca ünlü manken Gigi Hadid ilişkisinin giderek ciddileştiği haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

NTV'den Merve Girgin'in haberine göre; Amerikalı bestekar Leonard Bernstein'in hayatını ve Felicia Montealegre ile evliliğini konu alan Maestro filmiyle adından söz ettiren Bradley Cooper ile ABD'li model Gigi Hadid'in ilişki yaşadığı iddia edilmişti. İkilinin ilişkisinin giderek ciddileştiği öne sürüldü. Keskin Nişancı, Limitsiz ve Düzenbaz filmleriyle tanınan Bradley Cooper'ın adı bir süredir ABD'li model Gigi Hadid ile anılıyor. İkili geçtiğimiz haftalarda New York'ta akşam yemeği yerken görüntülendi. Ancak ikili hala ilişkilerini doğrulamadı. People dergisine konuşan çifte yakın kaynaklar çiftin ilişkisinin "çok iyi gittiğini" söyledi. Kaynaklar "İlişkileri giderek daha da ciddileşiyor. Gigi, Bradley ile Philadephia'da birlikte zaman geçiriyor hatta" ifadelerini kullandı.

 

GÖRÜŞTÜKLERİNİ SAKLAMIŞLAR

 

Öte yandan çiftin ilişkisinin sanılandan daha önce başladığı belirtildi. Bir kız çocuk sahibi olduğu Zayn Malik ile 2021 yılında yollarını ayıran 28 yaşındaki Gigi Hadid, son dönemde Leonardo DiCaprio ile birlikteydi. Cooper ise model Irina Shayk ile Lea De Seine (6) bir kız çocuk sahibi. İkili ayrılsa da sık sık görüşüyor ve tatile çıkıyor.