Brezilya'da Şişman Kadınlar Cennete Giremez Diyen Papazı Bir Kadın Aşağı Attı!

Brezilya'da bir papaz yaptığı vaaz konuşmasında "Şişman kadınlar cennete giremez" ifadelerini kullanırken, konuşma esnasında şişman bir kadın tarafından kürsüden aşağı atıldı. 

 

Brezilya'da bir papaz yaptığı vaaz konuşmasında "Şişman kadınlar cennete giremez" ifadelerini kullanırken, konuşma esnasında şişman bir kadın tarafından kürsüden aşağı atıldı. Brezilya'da bir papaz yaptığı vaaz konuşmasında "Şişman kadınlar cennete giremez" ifadelerini kullanırken, konuşma esnasında şişman bir kadın tarafından kürsüden aşağı atıldı. 

 

Şişman kadınlar cennete giremez dedi kürsüden atıldı!

 

Twitter'da mühendiyen isimli kullanıcının yaptığı paylaşımda "Brezilya’da, “Şişman kadınlar cennete giremez.” diyen papazı bir kadın kürsüden aşağı attı. Brezilya’nın Sao Paulo kentinde ünlü Papaz Marcelo Rossi, 50 bin kişinin katıldığı bir gençlik kampının kapanış konuşmasında “Şişman kadınlar cennete giremez.” diyerek vaaz verdi. Güvenliği atlatarak aniden sahneye fırlayan bir kadın, papazı sahneden aşağı attı! Papaz Kadının itmesiyle sahneden düştü." ifadelerini kullanarak Brezilya'da yaşanılanları aktarırken, görüntüler gündem oldu. 

 

brezilya da sisman kadinlar cennete giremez diyen papaz kursuden atildi