Buğçe Kondakçı Bir Gün Boyunca Neler Tüketti? İşte Chia Pudding Tarifli 1 Günlük Liste!

Youtube'da yayınladığı sağlıklı yaşam videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Buğçe Kondakçı, yayınladığı videosunda bir gün boyunca tükettiği besinlerle ilgili bilgiler verirken, chia pudding tarifi ve antrenman programıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlıklı yaşam videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Buğçe Kondakçı, yayınladığı videosunda bir gün boyunca tükettiği besinlerle ilgili bilgiler verirken, chia pudding tarifi ve antrenman programıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Buğçe Kondakçı, yayınladığı videosunda bir gün boyunca tükettiği besinlerle ilgili bilgiler verirken, chia pudding tarifi ve antrenman programıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

 

Chia pudding tarifi hakkında konuştu! 

 

Yayınladığı videosunda bir gün boyunca tükettiği besinlerle ilgili bilgiler veren ünlü sosyal medya fenomeni bu konuda detaylı bilgiler verdi. Ayrıca sağlıklı bir tatlı önerisi olan chia pudding tarfiiyle ilgili konuşan ve bu konuda basamak basamak yapılış anlatan ünlü sosyal medya fenomeni ardından uyguladığı antrenman programı hakkında da konuştu. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle Kondakçı sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.