Buket Aydın'dan Dikkat Çeken Seçim Sonuçları Paylaşımı! Özgür Demirtaş İçin Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Buket Aydın Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda seçim sonuçları ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Buket Aydın Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda seçim sonuçları ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Buket Aydın Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda seçim sonuçları ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda seçim sonuçları için "Seçimden bir gün önce;  oy pusulasını görünce bir çok insan kızgın da olsa kırgın da olsa yine Erdoğan diyecek hiç bir Saadet partilinin eli gidip CHP’ye oy vermez demiştim. @ProfDemirtas bana bu üslupla saldırmıştı. Oysaki ben gazeteci olarak sadece analizimi paylaştım. Ve dediklerim gördüğünüz gibi doğru çıktı. Aynı @ProfDemirtas muhalif gazeteci arkadaşların Kemal Kılıçdaroğlu’na açık desteğini hiç eleştirmedi. Ben herhangi bir destek açıklaması yapmamış olmama rağmen söylediklerim işine gelmediği için kullandığı üslup ortada. Umarım hayatınızın bundan sonraki günlerinde tavrınızı gözden geçirir Profesör ünvanınıza yakışır biçimde davranır. Son dönem taktığınız at gözlüklerini çıkarırsınız. Sevgiler @ProfDemirtas" ifadelerini kullanan Aydın sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

buket aydin dan secim sonuclari ile ilgili carpici paylasim