Buket Aydın'dan Tamer Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne Atanmasıyla İlgili Tepkilere Yanıt!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Buket Aydın Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tamer Karadağlı ile ilgili yapılan eleştiriler için çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Buket Aydın Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tamer Karadağlı ile ilgili yapılan eleştiriler için çarpıcı ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Buket Aydın Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tamer Karadağlı ile ilgili yapılan eleştiriler için çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sanırsınız UFO araştırmacısı!

 

Twitter sayfasından Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine atanan Tamer Karadağlı için yapılan eleştirilere "Tamam anladık Tamer Karadağlı’yı göreve layık bulmadınız tamam anladık size göre çok kötü bir seçim… Her şeyin en iyisini siz bilirsiniz. Kimin nereye layık olduğuna ancak siz karar verirsiniz. Öyle tweetler yazmışlar #Tamerkaradagli yı tanımasanız sanki adam UFO araştırmacısıyken bu göreve getirilmiş hani getirildiği görevle o kadar alakasızmış zannedebilirsiniz." ifadelerini kullanan Aydın sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,

 

buket aydin dan tamer karadagli nin devlet tiyatrolari genel mudurlugune atanmasiyla ilgili yapilan elestirilere yanit