Buket Aydın Emir Sarıgül Aşkı Belgelendi!

Geçtiğimiz aylarda hayatımda yeni bir sayfa açmak için görevimden istifa ediyorum diyerek Kanal D ana haber bülteni spikerliğinden istifa eden ünlü sunucu Buket Aydın, aynı günlerde 7 yıllık eşinden de boşanmıştı. Ünlü sunucu Buket Aydın bir süredir adının anıldığı eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile yeni bir aşka yelken açtı. 

 

Geçtiğimiz aylarda hayatımda yeni bir sayfa açmak için görevimden istifa ediyorum diyerek Kanal D ana haber bülteni spikerliğinden istifa eden ünlü sunucu Buket Aydın, aynı günlerde 7 yıllık eşinden de boşanmıştı. Ünlü sunucu Buket Aydın bir süredir adının anıldığı eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile yeni bir aşka yelken açtı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu ve spiker Buket Aydın, bir süredir adının anıldığı eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile yeni bir aşka yelken açtı.

 

İki ay önce “yeni bir hayata başlamak istiyorum” diye açıklama yapıp önce Kanal D Ana Haber’den istifa eden, istifa ettikten bir gün sonra da yedi yıllık eşine boşanma davası açıp tek celsede boşanan Buket Aydın, Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül ile yeni bir aşka yelken açtı.