Buket Aydın Kendisine Yapılan 'YaÅŸlanmışsın' Yorumu Karşısında Çileden Çıktı!

Estetikleri ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan Buket Aydın sosyal medyada konuÅŸulmaya devam ediyor. Politika yorumları nedeniyle birçok isimle polemik yaÅŸayan Aydın son pozlarına gelen bir yorum karşısında sinirlerine hakim olamadı.

 

Estetikleri ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan Buket Aydın sosyal medyada konuÅŸulmaya devam ediyor. Politika yorumları nedeniyle birçok isimle polemik yaÅŸayan Aydın son pozlarına gelen bir yorum karşısında sinirlerine hakim olamadı. Erce Baykal ile 7 yıllık evliliÄŸini sonlandırdıktan sonra Mustafa Sarıgül'ün oÄŸlu Emir Sarıgül ile yaÅŸadığı aÅŸkla konuÅŸulan ünlü spiker Buket Aydın hem aÅŸk hayatı hem de dış görünüÅŸüyle en çok konuÅŸulan isimler arasında yer alıyor. Estetikleriyle ilgili sık sık gündem olan Buket Aydın eleÅŸtirilere ÅŸöyle cevap vermiÅŸti: 

 

buket aydin yaslanmissin yorumu karsisinda cileden cikti

 

"Sünnet derisinden alınan kök hücre çok yaygın ama ben onu yaptırmayacağım. Çok doÄŸru bulunmuyor. Esas popüler olan; bebeklerin kordon kanından elde edilen bir kök hücre var, bunun yüze enjektesi... Bunu deneyeceÄŸim”

 

Buket Aydın son olarak sosyal medya hesabından pozlarını paylaÅŸtı. Aydın, kendisine yapılan "Ellerine bak yaÅŸlanmış" yorumunu görünce "Ya b.k atacak bir ÅŸey bulamadın di mi baÅŸka evet kendini böyle avut" diyerek kızdı.



Etiketler: