Bülent Çolak Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Bülent Çolak kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bülent Çolak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Bülent Çolak kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Bülent Çolak kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bülent Çolak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Bülent Çolak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Bülent Çolak kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

bulent colak kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Bülent Çolak kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Bülent Çolak kimdir? Bülent Çolak, (20 Eylül 1977, İstanbul), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Geniş Aile dizisinde "Ulvi" karakteriyle ekranlarda tanınan Bülent Çolak İstanbul doğumludur. Reis Çelik'in yönettiği 1998 yapımı Hoşçakal Yarın adlı filmde Hüseyin İnan karakteriyle sanat yaşamına başladı. Bülent Çolak kimdir, Geniş Aile dizisindeki oynadığı Ulvi karakteriyle tanındı. Bülent Çolak, 20 Eylül 1977 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Ailesi dedesi zamanında Makedonya Vişegrat’dan göç etmiştir. Birçok kez konservatuar sınavlarına girdi ama bir şekilde olmadı. Kartal Sanat Tiyatrosu’nda oyunculuğa başladı. Ardından Şehir ve Devlet Tiyatroları’nda çalıştı. Bülent Çolak2002 yılından beri değunda tiyatro oyunculuğu yaparken biryandan da sinema ve dizi oyunculuğu yapmaktadır. Aynı zamanda kurduğu “Janti” adında bir tiyatro grubunda da görev yapmaktadır.

 

1998 yılında yönetmenliğini Reis Çelik‘in yaptığı “Hoşçakal Yarın” adlı sinema filminde Hüseyin İnan karakterini canlandırdı. Filmde Berhan ŞimşekDeniz Gezmiş‘i, Mazlum ÇimenYusuf Arslan‘ı canlandırdı ve Tuncel KurtizTuncer NecmioğluMümtaz SevinçOrhan Aydın da diğer rollerde oynadı. 2010 – 2011 yılları arasında “Geniş Aile” dizisinde Ulvi Mısırlıoğlu karakterini canlandırırken Ufuk ÖzkanFırat TanışRasim ÖztekinAzra Akınİlker AyrıkEmel ÇölgeçenBihter DinçelMine TeberTanju TuncelBora Akkaş ile birlikte rol aldılar. Semaver Kumpanya’da, “Memo’nun Önlenemez Yükselişi” adında bir kukla oyununda görev yapmaktadır.

 

2012 yılında “Türkün Uzayla İmtihanı” adlı dizide Ufuk ÖzkanSinan ÇalışkanoğluÖzge UlusoyVeysel DikerAyşe Melike ÇerçiBülent ÇolakYonca OskayPeker Açıkalın ile beraber oynadı. Bülent Çolak, senaryo yazarı Sefa Öztürk Çolak ile evlidir. Okyanus Çolak (d.2008) adında bir çocukları vardır.