Bülent Emrah Parlak'ın Yakalandığı İsmin Elit Andaç Çam Olduğu İddia Edildi!

Önceki gün Asmalımescit'te aşk dolu anlarıyla gündemde olan Bülent Emrah Parlak'ın yanındaki gizemli sevgilisinin rol arkadaşı Elit Andaç Çam olduğu iddia edildi. 

 

Önceki gün Asmalımescit'te aşk dolu anlarıyla gündemde olan Bülent Emrah Parlak'ın yanındaki gizemli sevgilisinin rol arkadaşı Elit Andaç Çam olduğu iddia edildi. Önceki gün Asmalımescit'te aşk dolu anlarıyla gündemde olan Bülent Emrah Parlak'ın yanındaki gizemli sevgilisinin rol arkadaşı Elit Andaç Çam olduğu iddia edildi. 

 

bulent emrah parlak in yakalandigi ismin elit andac cam oldugu iddia edildi

 

Elit Andaç Çam olduğu iddia edildi! 

 

Instagram'da yayın yapan Yorum.İfşa'nın haberine göre, Bülent Emrah Parlak'ın Asmalımescit'te öpüştüğü gizemli ismin Elit Andaç Çam olduğu iddia edildi. Elit Andaç Çam'ın Ya Çok Seversen dizisindeki performansıyla büyük beğeni toplayan oyuncu Aziz Caner İnan'ın eşi olduğu belirtilirken, iddialar sosyal medyada gündem oldu. Yorum İfşa'nın sayfasında yer alan habere ilişkin kullancılar "Kadın Elit Andaç Çam zaten çok net belli", "Bu romantizm mi şimdi Allahaşkına ? Evli bir insandan bahsediyorsunuz düpedüz alçaklık değil de nedir ? Birde alıyorsunuz, pulluyorsunuz iyi birşey yapmışlar gibi ", "Hayır kadının kocası bundan daha tatlı,sempatik bi oyuncu üstelik karısına da çok aşıkmış yazık be ya.. Bu kaba saba adam için değermiydi nasıl kadınmış." gibi yorumlarda bulunurlarken haber sosyal medyada gündem oldu. 

 

bulent emrah parlak in yakalandigi ismin elit andac cam oldugu iddia edildi

 

Elit Andaç Çam ile Bülent Emrah Parlak'ın 'Ortaklık' paylaşımı beğeni toplamıştı!

 

Elit Andaç Çam 15 Eylül tarihinde kuliste Bület Emrah Parlak ile yaptığı paylaşımda 'Ortağım' notuyla pozlarını paylaşmış sosyal medyada yoğun ilgi görmüştü. 

 

bulent emrah parlak in yakalandigi ismin elit andac cam oldugu iddia edildi

 

Aziz Caner İnan Elit Andaç Çam ile 8 Ağustos'ta yaptığı paylaşımda "İnsanın sevgilisiyle evli olması keyfi" notuyla paylaşımda bulunmuş, takipçilerinden "Çok güzelsiniz", "Güzellerim benim", "Allah bağışlasın", "İkinizde çok güzelsiniz, Allah huzurunuzu ve mutluluğunuzu bozmasın" gibi yorumlarda bulunmuşlardı.