Bülent Parlak'tan Ivana Sert Çıkışı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bülent Emrah Parlak, Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında önceki gün katıldığı TV8'de yayınlanan Eser Yenenler Show'da Ahmet Kaya'nın "Kum Gibi" şarkısını söyleyen ünlü TV yıldızı Ivana Sert ile ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bülent Emrah Parlak, Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında önceki gün katıldığı TV8'de yayınlanan Eser Yenenler Show'da Ahmet Kaya'nın "Kum Gibi" şarkısını söyleyen ünlü TV yıldızı Ivana Sert ile ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Önceki gün katıldığı TV8'in keyifle izlenen Eser Yenenler Show'da Ahmet Kaya'nın unutulmaz şarkısı "Kum Gibi" söyleyen ünlü TV yıldızı Sert, performansı ile sıkça eleştirilmiş ve sosyal medyada yoğun tepkilere neden olmuştu. 

 

Daha önce Ankara'nın Dikmen'i, Küçük Şeyler, Eski Köye Yeni Adet gibi yapımlarda rol alarak büyük bir başarıya imza atan ünlü oyuncu Bülent Emrah Parlak, Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında Ivana Sert'in o performansı için dikkat çeken ifadelerde bulundu. Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında Ivana Sert'in o performansı için "Bilerek her şeyi kötü yapıyorlar... Yine AHMET KAYA’nın söylediği gibi: Hadi sen git işine de, herkes kendi işine. " ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımı ile sosyal medyada dikkat çekti.