Bülent Şakrak Çocukluğuna Götürdü! Nostalji Sünnet Paylaşımı Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bülent Şakrak Instagram sayfasından yaptığı nostalji sünnet paylaşımıyla takipçilerinden çok sayıda yorum aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bülent Şakrak Instagram sayfasından yaptığı nostalji sünnet paylaşımıyla takipçilerinden çok sayıda yorum aldı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bülent Şakrak Instagram sayfasından yaptığı nostalji sünnet paylaşımıyla takipçilerinden çok sayıda yorum aldı. 

 

bulent sakrak in nostalji sunnet paylasimi gundem oldu demek ki tum sunnetlikler ayni renkti

 

Demek ki bütün sünnetlikler aynı renkti!

 

Instagram sayfasından yaptığı nostalji sünnet paylaşımında sünnetlik kıyafetiyle çekilmiş çocukluk fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu "Sonra duymadık, bilmiyoduk olmasın. Herkesi bekliyorum.." ifadelerini kullandı. Paylaşım için takipçilerinden "Pilav benden", "Abi pazar günü maç vardı ya  başka zamana pilavına geliriz inş", "Bulent bey bana nostalji yaşattınız çocukluğumda her sabah el sallardim çok sevilen bir kaptandı", "Demekki bütün sünnetlikler aynı renkti ", "İzzet kaptan çocukluğu o dönem Gemlik-Kumla arasında geçmiş yazlıkçı bebelerinin efsanesidir vayyy be", gibi yorumlarda bulunurlarken paylaşım sosyal medyada gündem oldu.