Bülent Şakrak'ın Uzun Saçlı Yeni İmajı Gündem Oldu! Antonio Banderas'a Benzetildi!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Bülent Şakrak Instagram sayfasından yaptığı uzun saçlı yeni imaj paylaşımında dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Antonio Banderas'a benzetilirken, paylaşım gündem oldu. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Bülent Şakrak Instagram sayfasından yaptığı uzun saçlı yeni imaj paylaşımında dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Antonio Banderas'a benzetilirken, paylaşım gündem oldu. Son dönemde eşi Ceyda Düvenci ile boşanmasıyla gündemde olan ünlü oyuncu Bülent Şakrak Instagram sayfasından yaptığı uzun saçlı yeni imaj paylaşımında dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Antonio Banderas'a benzetilirken, paylaşım gündem oldu.

 

bulent sakrak in uzun sacli yeni imaj paylasimi gundem oldu antonio banderas a benzetildi

 

Antonio Banderas'a benzetildi!

 

Instagram sayfasından yaptığı uzun saçlı yeni imaj paylaşımında "İstenirse bu da olabiliyor" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu Bülent Şakrak'a Demet Evgar, Hazal Kaya, Caner Cindoruk gibi oyuncular yorumlarda bulunurlarken Demet Evgar Şakrak'ı Antonio Banderas'a benzetti. Hazal Kaya Şakrak'ın yeni imajını beğenmediğini ima ederek "İstenmiyor bu arada ama neyse", ifadelerini kullanırken Caner Cindoruk ise "Hiç yakışıyor mu" ifadelerini kullandı. Takipçilerinden "Antonio banderas olmuşsun abi…", "Bu halini beğendim Antonio", "Valla böyle çok yakışmış beğendim", "Antonio Banderas gibi olmussunuz", "Her halinle karizmasın canımın içi abim" gibi yorumlar alan ünlü oyuncu Bülent Şakrak sosyal medyada gündem oldu.