Bülent Şakrak'ın Yeni İmajı Sosyal Medyada Gündem Oldu! 'Fatih Ürek Sandım!'

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Bülent Şakrak sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda yeni imajını paylaşırken takipçilerinden çok sayıda yorum aldı. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Bülent Şakrak sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda yeni imajını paylaşırken takipçilerinden çok sayıda yorum aldı. Bülent Şakrak, meslektaşı Ceyda Güvenci ile sekiz yıllık evliliğini geçtiğimiz temmuz ayında noktalamıştı. Sürpriz boşanma ile uzun süre magazin gündeminde yer alan ünlü oyuncunun son haline, takipçilerinden binlerce beğeni ve çok sayıda yorum geldi. Bülent Şakrak 2015 yılında dünyaevine girdiği meslektaşı Ceyda Düvenci ile geçtiğimiz aylarda anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Çiftin boşanma davası sadece 15 dakika sürdü. Ünlü oyuncu, yeni imajıyla adından söz ettirdi. Sürpriz boşanmanın ardından açıklaması merak konusu olsa da sessizliğe bürünmeyi tercih eden 46 yaşındaki oyuncu, yeni projesi için sakallarını kesip, imaj tazeledi. Bülent Şakrak'ın son hali sosyal medyada gündem oldu.

 

"AL SANA TÜYSÜZ ŞAKRAK" 

 

Milliyet'te yer alan habere göre; Şakrak, yeni tarzına yer verdiği paylaşımlarına; "Kötü adama 'merhaba' deyin" ve "Bizde laf yok, hep icraat. Al sana tüysüz Şakrak. Daha önce belirttim taşkınlık istemiyorum" notunu düştü. Takipçileri, Şakrak'ın yeni imajını ünlü şarkıcıya benzetti. "Bir anda Fatih Ürek sandım", Daha çok Fatih Ürek", "Tek ben değilim demek ki Fatih Ürek sanan" ve "Aynı Fatih Ürek" şeklindeki yorumlar dikaktlerden kaçmadı.

 

bulent sakrak in yeni imaji sosyal medyada gundem oldu

 

"OH MİS BAL DUDAKLIM" 

 

Oyuncu Selim Erdoğan da arkadaşının son hali için "Daha çok Fatih Ürek sanki" mesajını yazarken, bir diğer oyuncu Rıza Kocaoğlu'ndan ise "Oh mis bal dudaklım" şeklinde esprili bir yorum geldi.