Bülent Şakrak Kızının 10. Yaş Gününü Kutladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Bülent Şakrak, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda en iyi dostum dediği kızının 10. yaşı için duygusal satırlar kaleme aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Bülent Şakrak, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda en iyi dostum dediği kızının 10. yaşı için duygusal satırlar kaleme aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Bülent Şakrak, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda en iyi dostum dediği kızının 10. yaşı için duygusal satırlar kaleme aldı.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kızı için "Yoruldum demeden, korkmadan, inatla ve inançla, gülümsemeyi bir an bile düşürmeden yüzünden, yaşamayı, direnmeyi, üzerine gitmeyi kesin olarak SENDEN öğrendim, minnettarlığım, saygım, Aşkım bitmez, tükenmez. Canımın canı, oğlumun ablası, benim en iyi arkadaşım, ilk göz ağrım. Senin gelişin muhteşem olmuş dünyaya, bize de İYİKİ DOĞMUŞUZ demek kalmış. AŞK OLSUN. SENİ SEVİYORUM." ifadelerini kullanan Şakrak sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

bulent sakrak kizinin dogum gununu kutladi