Bülent Şakrak Yeni Hayatını Doğa İçinde Kurdu! Beykoz'da Doğa İçinde Yaşıyor!

Ceyda Düvenci ile boşandıktan sonra yeni bir hayata başlayan ünlü oyuncu Bülent Şakrak Beykoz'da doğa ile iç içe 'tiny house'a taşındı. 

 

Ceyda Düvenci ile boşandıktan sonra yeni bir hayata başlayan ünlü oyuncu Bülent Şakrak Beykoz'da doğa ile iç içe 'tiny house'a taşındı. 

 

Akşam'da yer alan habere göre; Bülent Şakrak, Ceyda Düvenci'yle 8 yıllık evliliğini bitirmesinden sonra hayatında yeni bir sayfa açtı. Oyuncu, apartman dairesinden Beykoz'da doğayla iç içe olan ‘Tiny House'a taşındı. Oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci'yle 8 yıllık evliliklerini geçtiğimiz temmuz ayında sonlandıran Bülent Şakrak, kendisine doğa içinde bir hayat kurdu. En son ekranlara veda eden 'Maviye Sürgün' dizisinde yer alan oyuncu, apartman dairesinden son yıllarda popüler hale gelen 'Tiny House'a taşındı. İstanbul'un Anadolu Yakası'nda olan evin dekorundan bahçe düzenlemesine kadar tüm detayıyla ilgilenen Bülent Şakrak'a çoğu zaman oğlu Ali de eşlik ediyor.

 

bulent sakrak doga ile ic ice eve tasindi

 

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIYOR

 

Oyuncu, yeni adresinden fotoğrafları sosyal medya hesabında sık sık takipçileriyle paylaşıyor. Şakrak, geçtiğimiz günlerde Ceyda Düvenci ile ayrılığı hakkında ilk kez açıklama yaparak, "Ceyda iyi, çocuklar iyi. Hayat bu; boşanma var, ölüm var. Önemli olan her şeyin yolunda olması. Herkesin keyfi yerinde" demişti.