Burak Çelik'in Eski Aşkı Survivor'dan Çıktı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burak Çelik ile eski Survivor yarışmacısı Öykü Çelik'in geçmişte aşk yaşadıkları ortaya çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burak Çelik ile eski Survivor yarışmacısı Öykü Çelik'in geçmişte aşk yaşadıkları ortaya çıktı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burak Çelik ile eski Survivor yarışmacısı Öykü Çelik'in geçmişte aşk yaşadıkları ortaya çıktı. 

 

Senden Daha Güzel dizisinde Cemre Baysel ile başrolü paylaşan Burak Çelik'in bir zamanlar aşk yaşadığı isim Survivor yarışmasının tanıdık simalarından çıktı. Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği Gold Film imzalı Senden Daha Güzel dizisinin başrollerinde Burak Çelik ve Cemre Baysel yer alıyor.

 

Romantik komedi türündeki dizide Burak Çelik 'Emir', Cemre Baysel ise 'Efsun' karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. Burak Çelik, hem oyunculuğu hem de yakışıklılığı ile izleyicilerin gönlünü fethediyor.Özel hayatı mercek altına alınan ünlü oyuncunun eski aşkının Diriliş Ertuğrul ve Survivor'da boy gösterdiği öğrenen hayranları, büyük bir şaşkınlık yaşıyor.

 

burak celik ile oyku celik aski

 

Burak Çelik-Öykü Çelik aşkı

 

Burak Çelik ve Öykü Çelik, rol aldıkları Hayat Sevince Güzel dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkilerini göz önünde yaşayan Burak Çelik ve Öykü Çelik çifti, mutluluklarını nikah masasına taşıyamadan ayrıldı. Diriliş Ertuğrul dizisinde hayat verdiği Sırma Hatun rolüyle adını duyuran Öykü Çelik, daha sonra ise Survivor'a katılmıştı