Burak Deniz İle Nilperi Şahinkaya Katıldıkları Davette Pişti Oldular!

Geçtiğimiz aylarda bir otelde masasına giderek olay çıkaran Burak Deniz ile mahkemelik olan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya meslektaşı ile katıldığı davette pişti oldu. 

 

Geçtiğimiz aylarda bir otelde masasına giderek olay çıkaran Burak Deniz ile mahkemelik olan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya meslektaşı ile katıldığı davette pişti oldu. Geçtiğimiz aylarda bir otelde masasına giderek olay çıkaran Burak Deniz ile mahkemelik olan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya meslektaşı ile katıldığı davette pişti oldu. 

 

Milliyet gazetesinden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; Oyuncu Burak Deniz, sevgilisi Emre Yusufi ve arkadaşlarıyla oturan Nilperi Şahinkaya’nın masasına gitmiş ve olay çıkarmıştı. Olayı yargıya taşıyan Nilperi Şahinkaya, Burak Deniz ile mahkemelik olmuştu. İkili, önceki gün katıldıkları davette pişti oldu. Burak Deniz ile mahkemelik olan Nilperi Şahinkaya, katıldığı gecede davalık olduğu Burak Deniz ile pişti oldu. Gazetecileri kırmayarak sorulara yanıt veren Nilperi Şahinkaya, "Yeni best friend Bige Önal. Onunla beraber hazırlandım geceye ve onunla beraber geldim" diyerek güldü. Alışverişlerini kendisinin yaptığını söyleyen Şahinkaya, "Ben çok alışveriş merkezine gitmiyorum ya. Online alışveriş daha güzel oluyor. Hepimizin bildiği ve tükettiği markalar var oralardan alışveriş yapıyorum. Sık sık yapıyorum ama gecenin bir vakti yatağa girdiğimde online alışveriş yapan birisiyim. Bence bütün kadınlar da bu tongaya düşüyorlar. Bir de akşamları oluyor hepimize" diyerek güldü