Burak Özçivit Cristiano Ronaldo Buluşması Sosyal Medyaya Damga Vurdu!

ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burak Özçivit dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile buluşmasını paylaşırken gündem oldu. 

 

ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burak Özçivit dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile buluşmasını paylaşırken gündem oldu. ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burak Özçivit dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile buluşmasını paylaşırken gündem oldu. 

 

Son dönemlerin en çok sevilen dizileri arasında yer alan 'Kuruluş Osman' dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit, dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo ile bir araya geldi. Yer aldığı projelerle adını dünyaya duyuran Burak Özçivit, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla da büyük ilgi görüyor.

 

burak ozcivit in cristiano ronaldo ile bulusmasi gundem oldu

 

Cristiano Ronaldo ile buluştu

 

Aile ve iş hayatına dair yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Burak Özçivit, bu kez hayranı olduğu dünyaca ünlü futbol oyuncusu Cristiano Ronaldo ile bir paylaşım yaptı. Suudi Arabistan'a giden Özçivit, Ronaldo'yu da görmeden dönmedi. Ünlü ikilinin fotoğrafları, sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

 

"Büyük hayranıyım”

 

Burak Özçivit, Cristiano Ronaldo ile olan paylaşımına "Büyük hayranıyım" notunu düştü. Ünlü ikilinin fotoğrafı, sosyal medyada hızla yayılarak binlerce beğeni ve yorum aldı.